Termeni si conditii

Apreciem foarte mult oaspeții noștri și vă recomandăm să citiți cu atenție termenii si condițiile hotelului nostru. Aici puteți găsi detalii legate de politicile noastre privind hotelului si Check-In/Check-Out, anulări, plata și multe altele. Pentru detalii suplimentare, vă rugăm să nu ezitați să contactați hotelul, membrii personalului nostru vor asista cu plăcere.

Atenție: Va rugam sa citiți aceste condiții cu atenție înainte de a utiliza acest web site. Utilizarea acestui web site confirma faptul ca ați acceptat tacit termenii si condițiile scrise mai jos:

Art.1. Condiții de utilizare

Informațiile si materialele folosite in acest site sunt rezervate de SC FJ PALACE PRESTIGE SRL. Folosirea oricărui text, imagine, material, fișier sau obiect de construcție din acest site in alte scopuri decât cele necomerciale si cele specificate in site, fără acordul scris al SC Palace Prestige SRL., este interzisa, toate acestea fiind protejate potrivit prevederilor legii dreptului de autor.

Datele si informațiile sunt prezentate in website-ul SC FJ PALACE PRESTIGE SRL numai in scopuri informative. SC FJ PALACE PRESTIGE SRL își rezerva dreptul de a modifica sau schimba atât conținutul, cat si structura website-ului in orice moment si fără o notificare prealabila.

Datele referitoare la alte companii sunt folosite cu acordul expres al tuturor parților implicate si pot fi schimbate sau modificate oricând la cererea acestora.

Art.2. Utilizarea site-ului

SC FJ PALACE PRESTIGE SRL va autorizează sa explorați acest site numai daca utilizarea este in scop personal, necomercial, cu condiția sa mențineți toate simbolurile si textele cu privire la copyright si drepturile de proprietate pe care le conțin materialele originale pe orice copie a materialelor. Nu puteți modifica in nici un mod materialele din acest site sau sa le reproduceți, sa le expuneți in public, sa le redistribuiți cu scop comercial. Utilizarea acestor materiale pe alte site-uri sau rețele de calculatoare, in orice scop, este interzisa. Materialele din acest site sunt proprietatea SC FJ PALACE PRESTIGE SRL si utilizarea neautorizata a acestora poate viola legea dreptului de autor. In condițiile nerespectării acestor condiții, nu mai sunteți autorizat sa utilizați acest site si trebuie sa distrugeți toate materialele tipărite sau salvate in calculator.

Art.3. Prelucrarea informației

Informația va fi prelucrata de www.ganzohotel.ro in conformitate cu prevederile Legilor nr. 676/2001 si 677/2001, putând fi folosita in scopuri asociate comercializării serviciilor si produselor companiei, cum ar fi:

3.1. Procesarea comenzilor sau cererilor dumneavoastră;

3.2. Oferirea de produse si/sau servicii către dumneavoastră;

3.3. Facturare;

3.4. Soluționarea cererilor, întrebărilor sau a reclamațiilor dumneavoastră;

3.5. Realizarea studiilor de piața si de produs si marketingul produselor si al serviciilor SC FJ PALACE PRESTIGE SRL si ale companiilor asociate/parteneri;

3.6. Contactarea dumneavoastră (inclusiv prin posta, email, fax, mesaje text sau telefon) in legătura cu oferte de produse si servicii ale SC FJ PALACE PRESTIGE SRL si ale companiilor asociate/parteneri sau in legătura cu produse si servicii ale unor terțe părți care credem ca ar putea fi de interes pentru dumneavoastră (in afara de cazul in care ne-ați adresat o cerere scrisa sa nu fiți contactat in acest sens);
3.7. Alocarea sau oferirea unor eventuale recompense, reduceri sau beneficii.

Art.4. Dezvăluirea informației

SC FJ PALACE PRESTIGE SR L are dreptul sa dezvăluie informația:

4.1. Companiilor asociate/parteneri, care pot folosi informația in aceleași scopuri ca si SC FJ PALACE PRESTIGE SRL.;
4.2. Terților părți specificate la art. 3.6;
4.3. Agențiilor de urmărire a creditelor (in afara de cazul in care avem o altfel de înțelegere) care au dreptul de a schimba informații despre tine cu alte organizații si care pot tine evidenta persoanelor care au datorii.

4.4 Organelor legale la soligitarea legitima a acestora

Art.5. Transferul informației in afara României

In atingerea scopurilor specificate la Art.1, SC FJ PALACE PRESTIGE SRL va avea dreptul de a transfera informația unor terțe companii din străinătate.

Art.6. Drepturile dumneavoastră

6.1. Cu privire la prelucrarea informației, va aducem la cunoștința ca aveți următoarele drepturi:

a) de a obține, la cerere si in mod gratuit pentru o solicitare pe an, confirmarea faptului ca datele care va privesc sunt prelucrate de către noi;
b) de a va opune in orice moment, din motive întemeiate si legitime legate de situația dumneavoastră particulara, ca date care va vizează sa facă obiectul unei prelucrări, cu excepția cazurilor in care exista dispoziții legale contrare. In caz de opoziție justificata, prelucrarea nu va mai viza datele in cauza;
c) de a va opune, in orice moment, in mod gratuit si fără nici o justificare, ca datele care va vizează sa fie prelucrate in scop de marketing direct, in numele 
SC FJ PALACE PRESTIGE SRL sau al unui terț, sau sa fie dezvăluite unor terți intr-un asemenea scop;
d) de a înainta plângere, către autoritatea de supraveghere in situația in care considerați ca datele dumneavoastră nu au fost prelucrate conform legii;
6.2. Pentru situațiile prevăzute la lit.a), lit.b) si lit.c) ne veți înainta o cerere scrisa, datata si semnata. In cerere veți preciza daca doriți ca informațiile sa va fie comunicate la o anumita adresa (chiar si e-mail) sau printr-un serviciu de corespondenta care sa asigure predarea numai personal.
6.3.
 SC FJ PALACE PRESTIGE SRL va va comunica masurile adoptate/informațiile solicitate in termen de 15 zile de la data primirii cererii.

Art.7. Legăturile spre alte site-uri

Legăturile spre alte site-uri de pe acest site sunt oferite doar pentru a va ajuta. Daca utilizați aceste legături, veți părăsi site-ul www.hotelganzo.ro. SC FJ PALACE PRESTIGE SRL nu a analizat aceste site-uri, nu controlează si nu este responsabil pentru aceste site-uri sau conținutul lor. Astfel, SC FJ PALACE PRESTIGE SRL nu girează sau nu le reprezintă, inclusiv informațiile, software-ul si alte produse sau materiale găsite pe aceste site-uri sau orice rezultate care pot fi obținute prin utilizarea lor. Daca decideți sa le utilizați, o faceți pe propria răspundere.

Art.8. Mărcile

Hotel Ganzo este marca înregistrata a SC FJ PALACE PRESTIGE SRL.

Art.9. Promoțiile

Toate promoțiile sunt supuse disponibilității si inventarului. SC FJ PALACE PRESTIGE SRL își rezerva drepturile sa schimbe, modifice sau sa anuleze promoțiile in orice moment si fără anunț in prealabil.

Art.10. Acte de renunțare

MATERIALELE SI SERVICIILE OFERITE DE ACEST SITE SUNT OFERITE “ASA CUM SUNT” FARA NICI O GARANTIE DE ORICE FEL, INCLUZAND GARANTIILE DE COMERCIALIZARE, DE A SE POTRIVI PENTRU O ANUMITA UTILIZARE SAU DE NEINCALCARE A PROPRIETATII INTELECTUALE. SC FJ PALACE PRESTIGE SRL nu garantează acuratețea si integritatea materialelor sau serviciilor de pe acest site. SC FJ PALACE PRESTIGE SRL ar putea face schimbări in materialele si serviciile din acest site, sau in produsele si preturile descrise, oricând fără anunț in prealabil. Materialele si serviciile din acest site ar putea sa nu mai fie actuale, iar SC FJ PALACE PRESTIGE SRL nu se obliga sa actualizeze materialele si serviciile conținute de acest site, decât in urma unei adrese exprese din partea partenerilor sau a colaboratorilor acestui site.

Art.11. Limitarea responsabilităților

SC FJ PALACE PRESTIGE SRL., furnizorii săi sau alte părți care sunt menționate pe acest site, nu sunt responsabile in nici o circumstanța pentru orice fel de pierderi (incluzând, fără limitări, cele rezultate din profituri pierdute, pierderea datelor sau întreruperea activității) rezultate din utilizarea, incapacitatea de a utiliza sau din rezultatele utilizării acestui site, a oricăror site-uri legate la acest site sau din materialele, informatiile sau serviciile conținute pe oricare din aceste site-uri, indiferent daca sunt bazate pe garanție, contract sau orice alta teorie legala si indiferent daca a fost sau nu atenționat de posibilitatea apariției de astfel de pierderi. Daca utilizarea materialelor, informațiilor sau serviciilor de pe acest site are ca rezultat apariția necesitații de service, reparații sau corecții ale echipamentelor sau a datelor, va asumați costurile presupuse de acestea. Legea aplicabila in aceste cazuri ar putea sa nu permită excluderea sau limitarea pagubelor apărute ca si consecința sau din întâmplare, astfel încât limitarea de mai sus sau excluderea nu se aplica in cazul dumneavoastră.

Art.12. Legile aplicabile

Acest site este administrat de SC FJ PALACE PRESTIGE SRL din birourile sale din București, Romania. SC FJ PALACE PRESTIGE SRL nu specifica faptul ca materialele sau serviciile de pe acest site sunt in concordanta sau disponibile pentru utilizarea in afara Romaniei si ca accesul din teritorii unde conținutul lor este ilegal sau interzis. Nu puteți utiliza/exporta materialele si serviciile din acest site sau orice copie sau adaptare care încalcă orice lege sau reglementare aplicabila, incluzând fără limita legile si reglementările statului Roman. Daca accesați site-ul din afara României, o faceți pe propria dumneavoastră răspundere. Aceste condiții vor fi respectate in concordanta cu legile statului roman.

Art.13. Generalități

SC FJ PALACE PRESTIGE SRL poate schimba aceste condiții oricând prin modificarea acestui anunț. Ar trebui sa vizitați aceasta pagina periodic, pentru a revedea aceste condiții. Anumite dispoziții ale acestor condiții ar putea fi anulate de anumite anunțuri sau condiții legale localizate pe anumite pagini ale site-ului.

PENTRU UTILIZAREA ACESTUI SITE ESTE NECESAR SA CITITI SI SA ACCEPTATI ACESTE REGULI IN TOTALITATE. VIZITAREA IN CONTINUARE A ACESTUI SITE PRESUPUNE CA SUNTETI DE ACORD CU ACESTE REGULI.

Art. 14. Politica de confidențialitate

Prin aceasta “Politica de confidențialitate” ne angajam sa furnizam utilizatorilor informații clare si complete despre datele pe care le colectam prin intermediul domeniului web www.hotelganzo.ro si despre modul in care aceste date sunt stocate si folosite de către compania noastră, dar si de către partenerii noștri (rețele de publicitate). “Politica de confidențialitate” explica, de asemenea, modul in care utilizatorul poate gestiona preferințele legate de navigarea pe Internet si politica de cookies.

SC FJ PALACE PRESTIGE SRL respecta dreptul la intimitate al persoanelor care vizitează site-ul nostru si comunica cu noi pe cale electronica. Am dezvoltat astfel aceasta “Politica de confidențialitate” cu scopul de a va informa asupra modului in care www.ganzohotel.ro colectează, folosește si procesează informatiile cu caracter personal.

Prin folosirea acestui site, sunteți de acord cu practicile descrise in aceasta “Politica de Confidențialitate”. Daca nu sunteți de acord cu aceasta politica de confidențialitate, va rugam sa nu utilizați acest site. Ne rezervam dreptul de a face modificări la aceasta politica de confidențialitate in orice moment. Orice modificări vor fi publicate in aceasta politica de confidențialitate, iar modificările se vor aplica pentru activități si informații colectate ulterior publicării. Va încurajam sa revedeți periodic aceasta politica de confidențialitate pentru a va asigura ca sunteți informați cu privire la orice schimbări si la modul in care informatiile pot fi utilizate.

Informații colectate de www.ganzohotel.ro

Pentru a realiza campanii publicitare mai apropiate de interesele dumneavoastră prin intermediul unor terțe părți, in speța rețeaua de publicitate Google, colectam o adresa IP, paginile web vizitate, data si ora la care au fost vizualizate, cat si interacțiunea cu conținutul de pe acest domeniu web, respectiv hotel.ro. Tehnologiile folosite pentru a colecta aceste date sunt cookies.

Ce sunt cookie-urile?

Un “Internet Cookie” (termen cunoscut si ca “browser cookie” sau “HTTP cookie” sau pur si simplu “cookie”) este un fișier de mici dimensiuni, format din litere si numere, care va fi stocat pe computerul, terminalul mobil sau alte echipamente ale unui utilizator de pe care se accesează Internetul. Cookie-ul este instalat prin solicitarea emisa de către un web-server unui browser (ex: Internet Explorer, Chrome) si este complet “pasiv” (nu conține programe software, viruși sau spyware si nu poate accesa informatiile de pe hard-disk-ul utilizatorului). Un cookie este format din 2 părți: numele si conținutul sau valoarea cookie-ului. Mai mult, durata de existenta a unui cookie este determinata; tehnic, doar webserverul care a trimis cookie-ul îl poate accesa din nou in momentul in care un utilizator se întoarce pe website-ul asociat webserverului. Datorita cookie-urilor, site-ul retine, pe o perioada de timp, acțiunile si preferințele dumneavoastră (login, limba, dimensiunea caracterelor si alte preferințe de afișare). Astfel nu mai trebuie sa le reintroduceți ori de cate ori reveniți la site sau navigați de pe o pagina pe alta.

Cum si de ce folosim cookie-uri?

Folosim cookies pentru a îmbunătăți utilizarea si funcționalitatea site-urilor noastre si pentru a înțelege mai bine modul in care vizitatorii utilizează aceste site-uri, precum si serviciile oferite de către acestea. Stocarea de cookies pe calculatorul dumneavoastră ne oferă o modalitate ușoara si convenabila pentru a personaliza sau a îmbunătăți experiența dumneavoastră pe site-urile noastre si pentru a face următoarea vizita mai plăcută.

Cum pot opri cookie-urile?

Utilizatorii își pot configura browser sa respingă fișierele cookie. Dezactivarea si refuzul de a primi cookie-uri pot face anumite secțiuni sau pagini ale site-ului impracticabile sau dificil de vizitat si folosit. Mai multe informații despre cookie-uri puteți găsi pe site-ul www.allaboutcookies.org sau http://www.youronlinechoices.com/ro.

Utilizam aceste informații descrise mai sus si pentru a personaliza mai bine tipul de publicitate pe care un utilizator l-ar putea vedea pe alte domenii web. De asemenea, colectam date anonime din cookies, in scopul de a identifica cat mai multe segmente de public, lucru care ii permite rețelei de publicitate Google sa selecționeze cat mai relevant audienta online.

E-mail marketing

In urma rezervărilor pe care vizitatorii le fac pe site-ul nostru prin modulul de rezervări, dar si prin intermediul tuturor formularelor de pe site, hotel.ro colectează adresele de email, însă le păstrează confidențialitatea, cu scopul de a va trimite newsletter despre noutăți si oferte, oferind in același timp opțiunea de dezabonare prin intermediul fiecărui newsletter. Va asiguram ca adresele de email folosite de dumneavoastră pe site nu vor fi înstrăinate către terțe părți.

Daca SC FJ PALACE PRESTIGE SRL a obținut in mod direct adresa de posta electronica a unui client, cu ocazia vânzării către acesta a unui produs sau serviciu, in conformitate cu prevederile Legii nr. 677/2001, SC FJ PALACE PRESTIGE SRLpoate utiliza adresa respectiva, in scopul efectuării de comunicări comerciale referitoare la produse sau servicii similare, cu condiția de a oferi in mod clar si expres clienților posibilitatea de a se opune printr-un mijloc simplu si gratuit unei asemenea utilizări, atât la obținerea adresei de posta electronica, cat si cu ocazia fiecărui mesaj, in cazul in care clientul nu s-a opus inițial. Fiecare e-mail trimis de SC FJ PALACE PRESTIGE SRL va da de fiecare data posibilitatea de a refuza in orice moment continuarea primirii unor e-mail-uri cu subiect de marketing.

Pentru orice solicitare sau intrebare privind datele dumneavoastră cu caracter personal, va rugam sa ne contactați prin e-mail la reception@ganzohotel.ro sau prin telefon +40 31 4023023 .